tisdag 31 januari 2012

Nå dina mål!När jag tidigare tävlade i körning så hade jag en klar målsättning om vart jag ville nå. Sen gjorde jag upp en plan, en strategi, för att nå det målet. Det är ju så mycket enklare att nå ett mål när man har målet och vägen dit klar för sig. Jag skriver gärna upp målen och läser dom ofta så det blir som en sanning för mig. Det är en härlig känsla att nå ett mål.

Men när jag slutade att tävla så försvann den här strategin och jag saknade den verkligen. Så nu har jag i stället gjort upp tydliga mål över vad jag vill få gjort under detta året. Jag har skrivit konkreta mål som är lätta att se om de uppnås. Det intressanta är att jag redan har lyckats uppnå flera av dessa målen under denna månaden. Januari är nu slut och jag kan redan bocka av flera punkter. Det är inga små mål vi pratar om som att måla om en dörr, nej det är större än så och det ger mig så mycket motivation att jobba vidare. Det är en härlig känsla.

Det finns ju olika sätt att se på livet. Antingen så låter man livet ta en dit det vill eller så ser man till att forma livet som man vill ha det. Vissa saker går självklart inte att bestämma över. Men det är i mina ögon två helt olika sätt att leva sitt liv. Jag föredrar att ta mig dit JAG vill, inte dit livet vill.


Mot nya mål!

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Om alla hade haft en endaste lilla gittan i sig så hade man inte behövt höra titt som tätt / Jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte osv. Du har inte alls haft en dans på rosor alltid. Härliga tjej :)

    SvaraRadera