söndag 8 maj 2011

Treårstest ponny 2011

Helgen har gått i hästarnas tecken. Tillbringade lördagen som funktionär på treårstestet i Tvååker. Mycket trevligt och lärorikt. Alltid massor att lära när man tillbringar tid tillsammans med domare och andra hästkunniga. Tack alla för den kunskap ni delar med er av.Det var särskilt kul att se "Kexet" som jag inte sett sen han var föl. Nu tre år senare såg han helt annorlunda ut. Han är en Svensk Ridponny (halvblod/welsh). En riktig goding!

Blev inspirerad av dagen och gick hem och försökte att kritiskt granska mina tvååringar. Blev inte mycket klokare, det här med exteriör är svårt. Lasttränade istället. Båda tvååringarna lastade inom en halvtimma och det var första gången jag testade. Morötter går alltid hem hos vissa. Tacka vet jag matglada hästar!

Annars har det blivit en hel del grejande hemma. Gamla (allt för nya möbler) ut och nya (riktigt gamla) in. Det är härligt när sommarrummet på övervåningen går att öppna upp. Nu vänner finns det ytterligare ett rum till er att övernatta i.

Fortsätt nu att njuta av dom sista timmarna av helgen!

Kram Gittan

1 kommentar:

  1. Vilken rolig helg du haft! Hösten brukar vara dito+kvalitetsbedömningar i Nossebro.
    Månne vi har gemensamma bekanta?
    En härlig helg med underbart väder har vi haft i alla fall. Mer sånt!
    kram elsamarianne

    SvaraRadera